PROFIL

Lind Consult består af Carsten Lind, som har mere end 25 års erfaring med energi inden for byggeri og industri. Carsten Lind er oprindelig uddannet maskinmester og har siden gennemført en diplomuddannelse i projektledelse og en Master i Organisationspsykologi.

Lind Consult er specialiseret i ydelser i forbindelse med energiforbrug, –anvendelse og –besparelser samt dokumentation af dette. Endvidere er auditering af energiforhold samt facilitering ved opbygning af ledelsessystem en kerneydelse.

Det er min filosofi at alle ydelser skal skabe værdi for kunden og ydelserne er derfor baseret på god og konstruktiv dialog, hvor samarbejdet med såvel beslutningstager som driftsansvarlig har en meget høj prioritet.

Jeg har gennem flere år arbejdet som ekstern energikonsulent hos dk-TEKNIK, FORCE Technology og NNE. Desuden har jeg været den interne energikonsulent hos Nykredit, hvor jeg gennem 2 års indsats sikrede en 11 % reduktion af CO2-udledningen.

Lind Consult samarbejdet med flere kompetente konsulenter inden for vores ydelsesområde, og er derfor i stand til at løse alle typer opgaver indenfor vores ydelsesområde.

Se mere om Carsten Lind på LinkedIn.
Lind Consult har base i Hvidovre, men dækker gerne hele landet.